Pension

Pensionstalling-foto1
Pension-springtuin
pensionstalling-foto2
Pensionstalling-foto4
Pensionstalling-foto3
<< >>

Pension

De Wilderij biedt de ideale omstandigheden voor paarden en pony’s. Onze pensionstallen zijn ruim namelijk 3 x 4 meter en we hebben hier tal van faciliteiten voor mens en paard om te kunnen genieten van de paardensport. We zijn in het bezit van een overdekte rijhal, een mooie dressuurbaan, een mooie functionele springtuin en een stap/trainingsmolen waar men gebruik van kan maken. Tevens is er een wasplaats met warm en koud water en tot slot kan uw paard heerlijk relaxen onder ons solarium. We kunnen de complete verzorging op ons nemen, maar het uitmesten laten we wel graag aan de eigenaren zelf over. De paarden kunnen zelfs genieten van weidegang en bovendien grenst ons bedrijf aan het bos waar het heerlijk ontspannen rijden is.

Pensionstalling-foto1

Ruiters die extra lessen willen volgen of hun paard uit handen willen geven voor training, kunnen ook bij ons terecht. Kijk voor meer informatie bij training.

Trainingsdagen Stal de Wilderij

    Per 1 April 2015 is ons gastenverblijf klaar om de eerste gasten te kunnen ontvangen voor onze trainingsdagen die wij per 1 April 2015 organiseren! Wij zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om de boerderij om te toveren in een comfortabel gastenverblijf, wat van alle gemakken voorzien is! De trainingen zullen verzorgd

Comments are closed.